fbpx

SC Cozonac Bujor Srl

a fost infiinţată în anul 2006

ca formă juridică, dar experienţa noastră profesională ca maeştri patiseri datează din anii ‘90, iniţial având forma unei afaceri de familie, iar treptat am împărtăşit din secretele noastre şi colaboratorilor.

De la început, evoluţia afacerii a fost una ascendentă pe fondul timpului tot mai limitat al oamenilor din grupul ţintă al business-ului nostru: acela al persoanelor familiste, de vârstă medie şi cu un venit mediu – ridicat, care sunt preocupate de bunăstarea familiei şi de o alimentaţie adecvată, dar care nu au timpul necesar pentru a găti produse ce presupun un proces mai îndelungat de pregătire şi coacere.

Produse cu Tradiție

100% naturale

Produsele făcute şi comercializate de societatea noastră sunt produse din ingrediente 100% naturale, ceea ce conferă delicateselor noastre un gust deosebit şi autentic. Atât cozonacii, cât şi plăcintele sau prăjiturile Bujor sunt realizate după reţete tradiţionale bucovinene, respectând întocmai cantităţille de ingrediente, formele tradiţionale, precum şi timpii de coacere, aşa cum aceste secrete ne-au fost transmise din generaţie în generaţie. De aceea am ales ca şi concept de poziţionare expresia: “Cozonac Bujor, de la bunica cu dor…”

Marcă înregistrată

Acumularea de know-how în domeniul cofetăriei şi patiseriei, a determinat apariţia în anul 2007 a unor noi sortimente de produse de cofetărie, gelaterie și ciocolaterie. Tot în anul 2007, Cozonac Bujor şi-a dezvoltat şi propria identitate vizuală sub care activează și în prezent, punând deosebit accent şi pe componenta de promovare a afacerii. Totodată, Cozonac Bujor a devenit marcă înregistrată pe teritoriul României.

Calitate

Prin calitatea produselor noastre şi poziţionarea aleasă, raportată la toate elementele specifice marketingului (preţ peste media pieţei, produse de calitate ridicată prin ingrediente 100% naturale şi o distribuţie axată mai mult pe conceptul business-to-person), Cozonac Bujor a reuşit în scurt timp să devină unul din brandurile cele mai cunoscute la nivel local (jud. Suceava) atunci când potenţialii consumatori sunt puşi în faţa alegerii unui furnizor de astfel de produse.

ro_RORomanian