Cozonacul fără poveste e ca viața fără zâmbete

Iar povestea noastră începe cu un sfârșit:
Bunica Bujor (pe vremea aceea Mama Bujor) a ieșit la pensie și și-a transformat pasiunea pentru cozonaci și prăjituri într-o mică afacere.
De atunci, de la începutul anilor 90, și până azi, Bujor a adunat în jurul cuptoarelor mame și bunici și, în general, oameni pasionați de rețetele tradiționale – echipa care frământă cozonaci, coace pască și face prăjiturile pe care le știi din copilărie.
Secretul rețetei secrete

Sufletul

Când bunica frământa sau pregătea o cremă pentru o prăjitură, punea în tot ce făcea și puțin din sufletul ei. Iar asta nu scrie în vreo carte de bucate. Dar o știm noi și toată echipa noastră. Și se simte în fiecare felie de cozonac, de pască sau în fiecare bucățică de prăjitură. E greu de explicat, dar e ușor de simțit când lipsește – gustul e comun, e ca o poveste plictisitoare care e doar gălăgie.

Respectăm legea bunicii

Produsele noastre sunt făcute doar după rețete scrise pe foi îngălbenite de timp, cu colțurile rupte de la cât au fost răsfoite și cu coperțile decorate cu desene făcute de câteva generații de nepoți.
Ăștia suntem noi: Bujor! O echipă mică de oameni care face cozonac și produse tradiționale pentru alți oameni care, indiferent de viitorul care vine peste ei, știu să ia din trecut lucrurile bune și sănătoase pentru minte și pentru trup.