fbpx

Administratorul site-ului cozonacbujor.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si cozonacbujor.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul cozonacbujor.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, actualizand in permanenta informatiile.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. cozonacbujor.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului cozonacbujor.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii cozonacbujor.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul cozonacbujor.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului cozonacbujor.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.

Comanda ferma

se refera la comanda aprobata de client si verificata de un operator al siteului nostru. Comanda de considera ferma atunci cand clientul primeste un email de confirmare a comenzii din partea firmei noastre. Comenzile plasate, dar care nu au fost validate de catre magazinul nostru nu sunt considerate comenzi ferme si nu se supun obligativitatii de a fi furnizate. Validarea comenzilor se face prin emailul de confirmare primit pe adresa cu care v-ati inregistrat.

Produsele oferite pentru vanzare pe website odata achizitionate nu mai pot fi returnate. Nu oferim política de rambursare și de retur pentru produsele achiziționate.

Disclaimer: cozonacbujor.ro nu garantează că site-ul însuși sau serverul care îl găzduiește va fi lipsit de viruși sau orice altceva care ar putea dăuna.

De asemenea, nu garantăm că orice defecte vor fi corectate. Vă asumați singur toate riscurile asociate cu utilizarea site-ului, inclusiv costul complet al oricărei reparații sau servicii necesare computerului. Folosind site-ul renunțați la orice pretenții împotriva cozonacbujor.ro care rezultă din utilizarea dvs., indiferent dacă este intenționata sau nu, a oricărui alt site. Această renunțare include în mod specific orice reclamație care rezultă dintr-un produs și / sau serviciu pe care îl cumpărați de pe orice site altul decât www.cozonacbujor.ro și orice reclamație care rezultă din securitatea informațiilor (inclusiv, dar fără a se limita la informațiile despre cardul de credit) pe care le utilizați pe acest site.

În plus, cozonacbujor.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun conținut pe care le gasiti promovate pe website. Aceasta include responsabilitatea pentru acuratețea sau respectarea oricăror legi și pentru orice viruși sau alte lucruri dăunătoare care pot fi conținute pe aceste site-uri.

cozonacbujor.ro nu aprobă și nu garantează calitatea oricăror produse pe care le cumpărați de pe alte site-uri decât acest site.

ro_RORomanian